وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا cms است. شما به واسطه این پلتفرم می‌توانید بدون دانش برنامه‌نویسی وبسایت راه‌اندازی کنید.  این سیستم مدیریت محتوا به شما اجازه میدهد سایت خودتان را از جوانب مختلف ویرایش کنید.

اولین نسخه وردپرس در سال ۲۰۰۳ ساخته شد. این پلتفرم در ابتدا برای افرادی که می‌خواستند وبلاگ ساده‌ای داشته باشند توسعه داده شد. در حال حاضر وردپرس پس از توسعه در این سال‌ها منعطف و ابزاری قدرتمند برای ساخت انواع سایت شده است.

چه موضوعی وردپرس را خاص کرده است؟

اولین نکته‌ای که باید درباره وردپرس بدانیم، اپن سورس بودن این سیستم مدیریت محتوا است.

به معناست که این پلتفرم تحت هیچ قانون کپی رایت و علائم تجاری نیست و هر کسی می‌تواند به صورت رایگان آن را دانلود و استفاده کند.

این پلتفرم به صورت رایگان قابل استفاده است.

تعداد زیادی ابزار رایگان و ارزان قیمت برای استفاده در وردپرس ساخته شده است.

در هنگام استفاده از وردپرس آزادی زیادی دارید که انتخاب کنید چطور از آن استفاده کنید و تعامل داشته باشید و می‌توانید این سیستم را به وسیله دانش برنامه نویسی و یا ابزارهای دیگر توسعه دهید.

از زیبایی‌ها و قدرت وردپرس می‌توان به توانایی مقیاس پذیری آن اشاره کرد. این به این معناست که می‌توانید با یاد گرفتن این پلتفرم و کسب دانش و مهارت‌های دیگر، قادر خواهید بود کارهای خیلی زیادی با وردپرس انجام دهید.

مثلا می‌توانید یک وبلاگ ساده راه اندازی کنید و در عین حال وبسایت‌های بزرگ و پیچیده مثل وبسایت‌های شرکتی و فروشگاه‌های آنلاین طراحی کنید. با وردپرس بدون محدودیت باشید!

 

وردپرس چیست

 

وردپرس توانایی چه کارهایی را دارد؟

وردپرس با تمرکز بر روی پلتفرم بلاگ، کوچک شروع کرد. به این معناست که امکانات زیادی برای وبلاگ‌ها دارد، و شاید بهترین انتخاب برای این نوع سایت‌ها باشد. این سیستم ویرایشگر ساده‌ای برای ایجاد پست، سیستم قدرتمند نظرات و امکانات قدرتمند دیگری نیز دارد.

با توجه به امکانات و قابلیت‌های وردپرس شما می‌توانید از آن برای طراحی انواع وبسایت که می‌توانید تصور کنید استفاده کنید. در ادامه به صورت انگشت شمار از انواع وبسایتی که می‌توانید با وردپرس طراحی کنید را معرفی می‌کنیم.

وبسایت برای ارائه نمونه کار: با استفاده از تم‌های زیبای وردپرس که برای این نوع وبسایت‌های طراحی شده‌اند، می‌توانید به آسانی وبسایت نمونه کار خود را طراحی کنید و در آن درباره افتخارات و مهارت‌ها خودتان بنویسید و نمونه‌کارها و پروژه‌های خود را برای بدست آوردن کاربر و مشتری جدید به نمایش بگذارید.

وبسایت همکاری در فروش: اگر می‌خواهید یک وبسایت همکاری در فروش داشته باشید ویا به هر روش دیگر وبسایت خود را به درآمد برسانید وردپرس می‌تواند این امکانات را به شما بدهد

وبسایت خبری: فرمت بلاگ وردپرس به شما اجازه می‌دهد برای یک سایت خبری عالی داشته باشید، امکانات پر تعداد این سیستم را به بهترین گزینه برای سایت‌های خبری و بلاگ تبدیل کرده است.

وبسایت فروشگاهی: اگر قصد راه‌اندازی وبسایت فروشگاهی دارید وردپرس می‌تواند با پلاگین‌های ووکامرس و edd به شما کمک کند که فروشگاه مجازی و فیزیکی خود را طراحی کنید.

وبسایت شرکتی: تفاوتی ندارد کسب وکار شما کوچک یا بزرگ باشد، شما باید اطلاعات خود مانند اطلاعات تماس، اطلاعات برند را اشتراک بگذارید و پرزنت انلاین قدرتمندی داشته باشید.

اگر در انتخاب نوع سایت خود مطمئن نیستید می‌توانید با یک وبسایت کوچک شروع کنید و بعدا مقیاس بگیرید و بزرگتر شوید.

انواع وبسایت که در بالا نام برده شد به واسطه تم‌ها و پلاگین‌های وردپرس و ابزارهای دیگر قابل طراحی هستند.

چطور می‌توانیم وردپرس را شخصی سازی کنیم؟

اگر آشنایی به زبان‌های برنامه نویسی داشته باشید می‌توانید تغییرات زیادی در ظاهر و عملکرد وبسایت خود داشته باشید ولی اگر این سطح از تخصص را ندارید می‌توانید با استفاده از تم‌ها و پلاگین‌ها این شخصی سازی را انجام دهید.

تم‌ها از ابزارهایی هستند که می‌توانید با نصب آن، ظاهر وبسایت خود را تغییر دهید. با استفاده از یک تم می‌توانید لایه‌های سایت و ظاهر آن را تغییر دهید و تغییراتی در عملکرد وبسایت ایجاد کنید.

بعضی از تم‌ها برای اهداف عمومی طراحی شده‌اند تا بتوانید با شخصی‌سازی جزئی آن را برای برند خود آماده کنید. بقیه تم‌ها برای اهداف خاص طراحی شده اند، بنابراین شما باید بهترین تم برای اهداف خود مانند بلاگ، فروشگاه، نمونه کار و … انتخاب و نصب کنید.

انتخاب تم می‌تواند یک تصمیم سخت باشد شما می‌توانید از خدمات طراحی وبسایت وردپرسی زفره مدیا استفاده کنید و با توجه به ظاهر، امکانات و عملکرد تم شخصی خودتان را داشته باشید. و با توجه به اهداف خودتان در اینترنت فعالیت کنید.