بلاگ
۳ روش اصلی جلب اعتماد مشتری با استفاده از بازاریابی محتوایی

۳ روش اصلی جلب اعتماد مشتری با استفاده از بازاریابی محتوایی

ما همیشه ترجیح میدهیم از فروشگاهی خرید کنیم که آن را میشناسیم، اما وقتی نوبت به انتخاب بین دو یا چند فروشگاه می رسد، موضوع اعتماد حیاتی می شود. این موضوع اهمیت جلب رضایت مشتری را نشان می‌دهد.

همین موضوع یکی از مزایایی است که بازاریابان محتوا نسبت به رقبایی دارند که در بازاریابی خود اعتماد ایجاد نمیکنند مثلا محتوای بهتری نمی‌نویسند یا آزادانه اطلاعات ارزشمند را به اشتراک نمی‌گذارند که اگر همین کار به درستی انجام شود می تواند سود قابل توجهی داشته باشد.

چرا جلب اعتماد مشتری مهم است؟

جلب اعتماد مشتری، برای بازاریابی و فروش بسیار مهم است زیرا اعتماد در سطوح مختلفی کار می کند مثلا:

انجام دادن این کارها، به مشتریان بالقوه کمک می‌کند تا شما را نه تنها قابل اعتماد، بلکه سخاوتمند نیز ببینند.

جلب رضایت مشتریان

۳ راه برای جلب اعتماد مشتری به وسیله بازاریابی محتوایی:

از نظر تکنیک‌های متقاعدسازی که به زمان ارسطو برمی‌گردد، اخلاق عبارت است از اقتدار، صداقت و اعتبار فردی که صحبت می‌کند یا می‌نویسد؛ که این دقیقاً نحوه جلب اعتماد مشتری است، در صورتی که بازاریابی محتوا به خوبی انجام شود.

ارسطو همچنین فکر می‌کرد که یکی از مؤلفه‌های کلیدی اخلاق، ترکیبی از دوست‌داشتنی بودن و از خودگذشتگی است که او آن را «خوبی بی‌قید و شرط» توصیف می‌کند.

بی‌قید و شرط بودن در اینجا به این معنا نیست که اهمیتی نمی‌دهید که به نتیجه‌ای سودمند می‌رسید، بلکه به این معناست که به مخاطبان خود بدون توقع منفعت خدمت می‌کنید.

هنر حسن نیت بی غرض:

وقتی محتوای باکیفیتی را ارائه می‌دهید که می‌توانستید برای آن پول دریافت کنید، «با حسن نیت بی‌قید و شرط» رفتار ‌کنید. با این کار مخاطب شما بدون اینکه یک ریال پرداخت کرده باشد، ارزش دریافت کرده است، این کار باعث ایجاد اعتماد میشود.

همین جنبه از بازاریابی محتوایی است که آن را برای افرادی که می خواهند به صورت آنلاین امرار معاش کنند غیرقابل قبول می کند، حتی فکر ارائه محتوایی با ارزش به “مخاطبان” آنها را دیوانه می کند.

سه تکنیک اصلی که بازاریابان حرفه ای برای جلب اعتماد مشتری استفاده می کنند:

  1. تکنیک “استفاده از بی‌میلی مشتری”

یک تکنیک جلب اعتماد “استفاده از بی‌میلی مشتری” است.

به عنوان مثال، فرض کنید شما اخیراً قیمت محصولات دیجیتال خود را افزایش داده اید و بعد متوجه شده اید که فروش شما کم شده است، راه حل آن این است که بی سر و صدا قیمت را تغییر دهید و امیدوار باشید که هیچ کس متوجه نشود، اما اگر توضیح دهید که در مورد افزایش قیمت اشتباه کرده اید و آن را برگردانید، اعتماد بیشتری در بین مخاطبان خود ایجاد خواهید کرد.

وقتی اعتماد مخاطبان را جلب کنید، یک بازی برد-برد انجام داده‌اید.

  1. تکنیک “فداکاری”

کارگاه آنلاین رایگانی که در مورد چگونگی تبدیل شدن به یک نویسنده مستقل برگزار میکنید می‌تواند یک محصول پولی باشد، اما شما تصمیم گرفته اید که برای آن هزینه ای دریافت نکنید تا بتوانید به افراد بیشتری کمک کنید.

من مطمئن هستم که قبلاً بارها این کار را دیده‌اید، با درجات مختلف مهارت در اجرا.

کلید مدیریت خوب آن، شناخت مخاطبانتان است.

  1. تکنیک «آبراهام لینکلن»

لینکلن مردی با ظاهری غیرعادی با لهجه بد و صدای ناله ای بود، زمانی که او در دوران نامزدی ریاست جمهوری خود سخنرانی می کرد، با ادعای این که یک سخنران عمومی ضعیف است و حرف جدیدی برای گفتن ندارد، به آتش شخصی خود دامن زد.

با این حال، لینکلن مرد بسیار باهوشی بود که به خوبی مشکلات کشور را درک می کرد، او با نشان دادن خود به عنوان یک احمق صادق، توقعات را کاهش داد و در پایان یک سخنرانی، اعتماد مخاطبان را کاملاً جلب کرد.

شما باید مخاطبان خود را بشناسید تا متوجه شوید که چه چیزی برای آنها مناسب است، در نتیجه این کار باعث جلب رضایت مشتریان می‌شود.

قابل اعتماد بودن خودتان را نشان دهید

قدرتمندترین راه برای تثبیت خود به عنوان یک متخصص این است که قدرت خود را با محتوای خود نشان دهید نه اینکه صرفاً ادعا کنید که یک متخصص هستید.

یادگیری نحوه ایجاد اعتماد در بازاریابی نیز به همین صورت عمل می کند، بنابراین، دانستن برخی از آن ترفندهایی که در بالا فهرست کردیم، خوب است، و در صورت لزوم، باید آنها را به کار بگیرید.

اما در مجموع، خدمت رسانی به مخاطبان خود با محتوای ارزشمند، بهترین راه برای نشان دادن قابل اعتماد بودن خودتان است.

انگیزه طبیعی برای پنهان کردن انگیزه های اقتصادی یا اهداف تجاری شما تقریباً همیشه اشتباه است.